top of page

FriRum
 

FriRum er vores sociale og aktive mødested for unge, der savner at være en
del af et fællesskab og ønsker at møde nye mennesker. FriRum drives af frivillige, som brænder for at møde de unge dér hvor de er, og give dem gode oplevelser og fællesskab i trygge rammer.

 

Mødestedet er særligt for unge der:

  • Oplever at føle sig ensomme

  • Til tider synes, at det er svært at være ung

  • Keder sig efter skole og mangler aktiviteter i fritiden

  • Ønsker at træne deres sociale færdigheder

 

I FriRum mødes vi hver torsdag kl.16:30 til ca.19 i Greve Borgerhus til forskellige aktiviteter. Vores aktiviteter har altid det sociale i centrum, og vi har fokus på at skabe et rum, hvor den unge føler sig tryg, set og hørt, og hvor den unge kan være sig selv. Vi holder bl.a. brætspilsaftener, fællesspisning, bagedyst-konkurrencer, rundboldturneringer, walk&talks og meget mere. Det er de unge selv, som bestemmer, hvad der skal foregå i FriRum. Nogle gange arrangerer vi også sjove ture ud af huset.


Det er gratis at deltage, og det er uforpligtende at være med. Dvs. at den unge kommer med de torsdage, hvor de har lyst til det. Vi mødes altid i Greve Borgerhus i lokale 27. Tilmelding er ikke nødvendigt, bare mød op. Vi glæder os til at hilse på dig. 

 
For mere info er du velkommen til at skrive til os på mail: kontor@fcgreve.dk eller ringe på telefon: 30 60 07 54. 

Inklusion i foreningslivet

I UngeSkaber er en af vores målsætninger at motivere de unge til at starte til aktiviteter i Greve. Det kan enten være som medlem i en forening eller som frivillig. Foreningslivet i Greve har mange tilbud både på idræts- og fritidsområdet, som de unge kan melde sig til.

I UngeSkaber støtter vi de unge i at blive en del at det lokale foreningsliv. Vi hjælper gerne med at finde den rette forening og aktivitet, samtidig med at vi følger de unge til deres aktivitet den første gang, hvis der er behov for det. Hvis det rigtige tilbud ikke findes, hjælper vi desuden de unge med selv at sætte nye initiativer i gang.

Vi har været med til at udvikle metoden GruppeFrivillighed i et samarbejde med forskellige andre frivilligcentre i Danmark. Metoden går ud på at unge fra forskellige uddannelser melder sig som frivillige og gruppevis er ude at være frivillige sammen. På den måde sikres foreningens eller den kommunale institutions behov for kontinuitet og de unges behov for fleksibilitet. 

Læs mere om metoden her: GruppeFrivillighed

________________________________________________________________________________________________________

 

Vil du være med i FriRum?

Er du selv nysgerrig på at deltage i vores aktiviteter eller kender du en ung, der vil have gavn af at være med i FriRum? Så kontakt vores os endelig. 

Vil du være frivillig?  

  • Vi mangler aktivitetsfrivillige i alderen ca. 20-50 år, der vil være med til at planlægge og afholde aktiviteter i FriRum i fællesskab med de unge. Læs mere om frivilligjobbet i opslaget her.


For mere info - kontakt os: 

E-mail: kontor@fcgreve.dk
Telefon30 60 07 54. 

bottom of page