top of page

Fundraising

I frivilligcentret kan vi give gode råd om, hvordan I søger penge til et projekt hos private fonde og statslige puljer. I er altid velkomne til at få sparring på en konkret projektansøgning, og vi hjælper gerne med at udarbejde et budget samt andre projekttekniske dokumenter. 
Da vi har et godt kendskab til både puljer og fonde, kan vi vejlede Jer om deres forskellige ansøgningsprocedurer, og rådgive Jer om, hvem I skal søge hos.

 

  • §18-tilskud

Frivillige organisationer og foreninger på det sociale område kan hvert år søge om §18-midler hos Greve Kommune. Fristen for at søge om tilskuddet er som regel i oktober måned. 
Du kan finde mere information om, hvordan du søger §18-midler her
Kontakt gerne frivilligcentret, hvis du har brug for hjælp til at udfylde din ansøgning.

  • §79-tilskud

§79-midler uddeles af Greve Kommune til foreninger, som ikke er kommet i betragtning til §18-puljen. Puljen støtter forebyggende og aktiverende aktiviteter, der fortrinsvis retter sig mod pensionister i Greve Kommune. Foreninger kan ikke selv søge tilskuddet, men bliver indstillet. 

  • Legatbogen

Legatbogen er et register over alle fonde og legater i Danmark og et oplagt sted at kigge efter nye mulige midler. Legatbogens mission er at gøre legatsøgning nemt og effektivt og at blive det digitale mødested, hvor de bedste ansøgere møder de rigtige fonde. Søgemaskinen er gratis, og er udviklet i samarbejde med en lang række partnere, blandt andre Augustinus Fonden, Oticon Fonden, Frederiksberg Kommune og Københavns Universitet. Find Legatbogen her.

  • Fundraising.how

Artikeldatabasen rummer godt 20 lange artikler samt en blog målrettet både værdigt trængende, studerende, virksomheder, fundraisere og organisationer som formidler om legatsøgning, og en række artikler fremhæves her: https://www.fundraising.how/da-dk/artikler/category/Legater+til+foreninger, og en blog: https://www.fundraising.how/da-dk/blog med artikler såsom "Hvad er legater?", "Hvad er et finansieringsbehov?", "Hvordan søger man fonde?" samt "Boost din økonomi med legater".

  • Fonde.dk

Fonde.dk gik online i 2014 og er i dag Danmarks mest opdaterede fundraising portal. Indholdet er skabt af personer med erfaring i fundraising, som dagligt tjekker fonds- og puljeoplysninger, screener nyheder mv.

Indholdet i Fonde.dk databasen er nøje udvalgt og publiceres kun på baggrund af troværdige kilder. Der er også mulighed for at søge i Vejviser til Legater og Fonde databasen, som alene favner knap 6.000 fonde og legater. Disse opdateres én gang årligt på baggrund af direkte feedback med de enkelte fonde. 

 

bottom of page