Tank Op

Tank Op er et nystartet projekt, som er et rådgivningscenter for socialt udsatte borgere med etnisk minoritetsbaggrund. Målet er at hjælpe målgruppen med at blive inkluderet i det lokale foreningsliv, på arbejdsmarkedet eller på en uddannelsesinstitution.

Projektet består af 3 aktiviteter:
 
1. Hverdagsrådgivning: Her kan målgruppen få personlig og helhedsorienteret rådgivning om fx økonomi, boligforhold og anden                   hverdagsadministration.

 

2. 1-1 Jobcafé: Her kan målgruppen få personlig vejledning om deres jobmuligheder, kompetenceafklaring og jobsøgning. Derudover           kan de få hjælp til at skrive CV og ansøgninger  

     Åbningstider for hverdagsrådgivningen og jobcafé: Mandag og tirsdag kl. 15-17 i Greve Borgerhus, adresse: Greveager 9
     Tidsbestilling er ikke nødvendigt. 

3. Sprogcafé: Her kan målgruppen komme og blive bedre til dansk, udvide deres sociale netværk og øge deres forståelse for det                   danske samfund og kultur.
     Caféen er afslappet og hyggelig, og der fokuseres på hverdagsdansk gennem samtale. 

     Åbningstider for sprogcafé: Onsdag kl. 15-17 i Greve Borgerhus, adresse: Greveager 9. Tidsbestilling er ikke nødvendigt.


Aktiviteterne vil hovedsageligt blive drevet af frivillige med støtte fra FrivilligCenter Greves medarbejdere. Er du interesseret i at blive frivillig i Tank Op? Så kontakt Rikke Mathiasen på 29 12 34 41 eller tankop@cgreve.dk.

Tank Op er støttet af Østifterne.