top of page

Tank Op 

 

I Tank Op hjælper frivillige socialt udsatte borgere med etnisk minoritetsbaggrund med hverdagsadministration, jobrådgivning og dansktræning. Vores mål er at give borgerne bedre forudsætninger for at starte i job, på en uddannelse eller blive en del af del lokale foreningsliv i Greve. 

 

Tank Op består af 3 aktiviteter:

  1. Hverdagsrådgivning: Her kan målgruppen få personlig og helhedsorienteret rådgivning om f.eks. økonomi, boligforhold, søge opholdstilladelse og anden hverdagsadministration såsom at læse og forstå breve fra offentlige myndigheder.

  2. 1-1 Jobcafé: Her kan målgruppen få personlig vejledning om deres jobmuligheder, kompetenceafklaring og jobsøgning. Derudover kan de få hjælp til at skrive CV og ansøgninger.  

  3.  Sprogcafé: Her kan målgruppen komme og blive bedre til dansk, udvide deres sociale netværk og øge deres forståelse for det danske samfund og kultur. Caféen er afslappet og hyggelig, og der fokuseres på hverdagsdansk gennem samtale. Sprogcaféen drives af Mangfoldighedsrådet i Greve i samarbejde med frivilligcentret. 

 

Information hverdagsrådgivningen og jobcafé:

  • Åbningstider: onsdag kl. 15-17 

  • Adresse: Greve Borgerhus, Greveager 9, 2670 Greve. 

  • Tidsbestilling er ikke nødvendigt.

 

Information sprogcafé:

  • Åbningstider: onsdag kl. 15-17

  • Adresse: Greve Borgerhus, Greveager 9, 2670 Greve.

  • Tidsbestilling er ikke nødvendigt.

________________________________________________________________________________________________________

Vil du være frivillig?

Hvis du er interesseret i at blive frivillig i en eller flere af vores aktiviteter i Tank Op, så mangler vi både frivillige til vores hverdagsrådgivning, jobcafe og sprogcafé. Kontakt os for at høre nærmere. 

 

​Tank Op er støttet af Østifterne og §18-midler fra Greve Kommune. Aktiviteterne bliver hovedsageligt drevet af frivillige med støtte fra FrivilligCenter Greves medarbejdere.

For mere information - kontakt:

E-mail: tankop@fcgreve.dk

Tlf.: 29123441

__________________________________________________________________________________________________________

Frivillige

Hamidi - frivillig.jpg

Hamidi - Hverdagsrådgiver i Tank Op

Jeg er frivillig i Tank Op for at hjælpe målgruppen med at blive bedre integreret i det danske samfund. Jeg lærer dem, hvordan man kan finde et arbejde i Danmark og om kultur og systemer, så de kan leve bedre økonomisk og ikke være afhængige af andre.

 

Jeg har boet 37 år i Danmark og kommer oprindelig fra Iran. Jeg er gift, har to sønner og et barnebarn. Derudover har jeg arbejdet i mange år som mentor og tolk i farsi i forskellig kommuner. Nu er jeg pensioneret og vil gerne dele mine erfaringer med andre , der er nye i Danmark. 

 

Dorte - frivillig.JPG

Dorte - Frivillig i sprogcaféen 

Jeg hedder Dorte og kommer fra Mangfoldighedsrådet i Greve.  Det er en forening, som arbejder for at styrke fællesskabet mellem folk fra forskellige lande.

I caféen øver vi os i at tale dansk, og derfor er alle velkomne som frivillige, enten for at lære dansk eller for at hjælpe andre.  Vi snakker sammen om alt, hvad vi synes er sjovt eller vigtigt.

 

Frivilligt arbejde er spændende, fordi man kan gøre ting, man brænder for, sammen med andre, der måske har de samme interesser. 

__________________________________________________________________________________________________________

bottom of page