Tank Op

Tank Op er et projekt, der fungerer som rådgivningscenter for socialt udsatte borgere med etnisk minoritetsbaggrund, hvor vi bl.a. er behjælpelige med hverdags- og jobrådgivning. Målet er at fremme målgruppens inklusion i det lokale foreningsliv, på arbejdsmarkedet eller på en uddannelsesinstitution. Dette ønsker vi at gøre gennem tre følgende aktiviteter.

 

Tank Op består af 3 aktiviteter:

  1. Hverdagsrådgivning: Her kan målgruppen få personlig og helhedsorienteret rådgivning om f.eks. økonomi, boligforhold, søge opholdstilladelse og anden hverdagsadministration såsom at læse og forstå breve fra offentlige myndigheder.

  2. 1-1 Jobcafé: Her kan målgruppen få personlig vejledning om deres jobmuligheder, kompetenceafklaring og jobsøgning. Derudover kan de få hjælp til at skrive CV og ansøgninger.  

  3.  Sprogcafé: Her kan målgruppen komme og blive bedre til dansk, udvide deres sociale netværk og øge deres forståelse for det danske samfund og kultur. Caféen er afslappet og hyggelig, og der fokuseres på hverdagsdansk gennem samtale.

 

Information hverdagsrådgivningen og jobcafé:

  • Åbningstider: mandag og tirsdag kl. 15-17 

  • Adresse: Greve Borgerhus, Greveager 9, 2670 Greve. 

  • Tidsbestilling er ikke nødvendigt.

 

Information sprogcafé:

  • Åbningstider: onsdag kl. 15-17

  • Adresse: Greve Borgerhus, Greveager 9, 2670 Greve.

  • Tidsbestilling er ikke nødvendigt.

__________________________________________________________________________________________________________

 

Vil du være frivillig?

Hvis du er interesseret i at blive frivillig i en eller flere af vores aktiviteter i Tank Op, så mangler vi både frivillige til vores hverdagsrådgivning, jobcafe og sprogcafén. Kontakt projektkoordinator Emilie Wilhelmine Næve på 29 12 34 41 eller tankop@fcgreve.dk,

 

​Tank Op er støttet af Østifterne. Aktiviteterne bliver hovedsageligt drevet af frivillige med støtte fra FrivilligCenter Greves medarbejdere.

For mere info kontakt projektansvarlig Emilie Wilhelmine Næve:

E-mail: tankop@fcgreve.dk

Tlf: 29123441