top of page

Samarbejdspartnere

Frivilligcentret samarbejder med en række foreninger og kommunale institutioner med henblik på at udvikle og synliggøre den lokale frivillighed i Greve Kommune. Vores primære samarbejdspartnere er Greve Kommune og herunder Kultur og Fritid, Jobcentret og Pædagogisk Psykologisk Rådgivning samt Greve Nord Projektet og Idræts- og Fritidssekretariatet. 


Øvrige samarbejdspartnere er Greve Gymnasium, UCPlus Sprogskole, Greve Kultur-Base, Det Frivillige Mentorkorps og Foreningen Nydansker.  


Vores samarbejde består primært i at udvikle og gennemføre projekter og aktiviteter, der styrker civilsamfundet, og som gavner socialt udsatte borgere. 

Foreninger

Som forening kan du samarbejde med frivilligcentret og være med til at udvikle og styrke frivilligheden, eller afprøve nye metoder og koncepter, som skal styrke det frivillige engagement i din forening og det lokale foreningsliv generelt. Vores arbejde og projekter tager altid udgangspunkt i konkrete behov og problemstillinger, vi møder gennem dialog og samarbejde med foreninger og frivillige initiativer, og vi er derfor altid på udkig efter nye samarbejdspartnere.

Virksomheder

I frivilligcentret er vi altid interesseret i at få nye samarbejdspartnere fra erhvervslivet og udvikle nye måder, hvorpå vi kan bygge bro mellem virksomheder og civilsamfund. Hvis du som virksomhed ønsker at tage socialt ansvar og bidrage til det lokale civilsamfund, er du meget velkommen til at kontakte os.  

bottom of page