RUMBA – et mangfoldigt kvindefællesskab

 

RUMBA er ikke en danseklub for rumba-dans, men et mangfoldigt fællesskab for alle kvinder i Greve i alderen 18-90 år.

Med RUMBA ønsker vi at skabe et positivt og lærerigt socialt fællesskab på tværs af alder, sprog og forskellige etniske baggrunde. Vi ønsker at bidrage til at mindske følelsen af social isolation og ensomhed og forbedre trivslen blandt Greves kvinder gennem et trygt fællesskab, hvor der er plads til alle.

Flere af kvinderne, der er en del af RUMBA, var deltagere i det tidligere Projekt Q - et mentorprojekt for socialt udsatte kvinder med forskellige etniske baggrunde. Fællesskabet, der opstod mellem kvinderne, ønsker vi at pleje og bygge videre på i RUMBA. Kvinderne fra Q har forskelligt kendskab til Greves lokalmiljø, og med RUMBHA ønsker vi derfor samtidigt at bygge bro ved at invitere flere kvinder, der har en stærkere tilknytning til Greves lokalmiljø.

I RUMBA aftaler vi løbende, hvornår vi mødes. Vi holder til i Greve Borgerhus og laver forskellige aktiviteter sammen. Det kan være fælles madlavning, fortælleaftner, yoga, dans, tegning, biograftur, fotografi eller en gåtur i naturen. Hvis man har en idé til en aktivitet eller har lyst til at organisere en tur, så er man meget velkommen til at byde ind. Formålet er, at vi lærer af hinanden og lægger hverdagens bekymringer til side ved blot at være sammen, grine og lære hinandens forskelligheder og ligheder at kende.

Lige nu mangler vi nye medlemmer!


Hvis du har lyst til at være med, så kontakt kontor@fcgreve.dk