Gang i Greve - Gåfællesskaber i Greve

Gang i Greve er for dig, der elsker at gå i naturen i dit lokalområde og sammen med andre. Lige nu søger vi gå-værter, som blot kræver, at du har lyst til at arrangere ture for andre og være vært for dem, du går sammen med. Det er helt op til dig, hvor meget og hvor langt du gerne vil gå. Nogen går én gang om måneden, mens andre går flere gange om ugen. Alle er velkommen - det vigtigste er, at du har lyst til at være vært for et gåfællesskab. 

Grupper på Facebook

Følg med på Facebookgruppen Gang i Greve, der kan du se de arrangementer vi afholder og finde de etableret gåfællesskaber. Gruppen er også for dig, der blot har lyst til at invitere på en uforpligtende gåtur. Hvis du ønsker at høre mere om rollen som gå-vært, så kan du se mere på vores netværksgruppe for gå-værter på Facebook gruppen: Gå-værter i Greve. Gruppen er til for at vi kan dele erfaringer og give hinanden tips og tricks til at starte et gåfællesskab samt at skabe et netværk blandt gå-værterne i Greve.

 

Arrangementer

Vi afholder fælles gåtur d. 04. november kl. 10-12 i Greve Borgerhus, vi går fra Borgerhuset kl. 10 og efterfølgende vil DGI holde oplæg om demensvenlige fællesskaber.

Vi glæder os til at se dig og gå sammen med dig!  

 

Kontakt os endelig, hvis du har lyst til at høre mere om rollen som gåvært eller gerne vil ud i et gåfællesskab nær dig. 

 

Gang i Greve er et samarbejde mellem Bevæg dig for Livet, Greve Kommune, Idræts- & fritidssekretariatet og Frivilligcenter Greve om gåfællesskaber i Greve.

For mere info kontakt projektansvarlig Emilie Wilhelmine Næve: 
E-mail: ewn@fcgreve.dk

Tlf: 52231614.