Gang i Greve - Gåfællesskaber i Greve

Gang i Greve er for dig, der elsker at gå i naturen i dit lokalområde og sammen med andre. Lige nu søger vi gå-værter, som blot kræver, at du har lyst til at arrangere ture for andre og være vært for dem, du går sammen med. Det er helt op til dig, hvor meget og hvor langt du gerne vil gå. Nogen går én gang om måneden, mens andre går flere gange om ugen. Alle er velkommen - det vigtigste er, at du har lyst til at være vært for et gåfællesskab. 

Gruppe på facebook

Hvis du ønsker at høre mere om rollen som gå-vært, så kan du se mere på vores netværksgruppe for gå-værter på Facebook gruppen: Gå-værter i Greve. Gruppen er til for at vi kan dele erfaringer og give hinanden tips og tricks til at starte et gåfællesskab samt at skabe et netværk blandt gå-værterne i Greve.

 

Inspirationsaften

Vi holder inspirationsaften d. 16. marts kl. 17.30-20.30 i Greve Borgerhus, hvor du kan høre mere om at være gå-vært og høre andre gå-værters erfaringer med at opstarte et gåfællesskab. Du kan tilmelde dig vores inspirationsaften her.

Vi glæder os til at se dig og gå foråret i møde sammen med dig!  

 

Så snart der er etableret flere gå-fællesskaber vil det også være muligt at finde et gå-fællesskab nær dig her på siden. 

 

Gang i Greve er et samarbejde mellem Bevæg dig for Livet, Greve Kommune, Idræts- & fritidssekretariatet og Frivilligcenter Greve om gåfællesskaber i Greve.

For mere info kontakt projektansvarlig Emilie Wilhelmine Næve: 
E-mail: ewn@fcgreve.dk

Tlf: 52231614.